Uşak'ta CHP'nin üç belediyede başkan adayları belli oldu!

CHP’nin Uşak’ta üç belediye başkan adayı belli oldu. Sivaslı ilçesinde bulunan Tatar, Selçikler ve Pınarbaşı beldelerinde CHP’den gösterilecek belediye başkan adayları açıklandı.
Uşak'ta CHP'nin üç belediyede başkan adayları belli oldu!

Uşak’ta yerel seçim heyecanı start aldı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için siyasi partiler adaylarını belirleyerek açıklamaya başladı. En kapsamlı açıklama ise şu ana kadar CHP’den geldi. Türkiye genelinde 226 belediye için belediye başkan adaylarını belirleyerek açıklayan CHP, Uşak’ta da 3 belde belediyesi için aday gösterilecek isimleri belirledi.

TATAR, SELÇİKLER VE PINARBAŞI BELDE BELEDİYELERİ İÇİN KARAR AÇIKLANDI!

CHP’nin yapılan son Parti Meclisi toplantısında belediye başkan adaylarının bazıları açıklandı. Genel Başkan Özgür Özel yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda alınan kararlarda Uşak’ın Sivaslı ilçesinde bulunan üç belde de yer aldı. Tatar, Selçikler ve Pınarbaşı belediye başkanlıkları için CHP’den kimlerin aday gösterileceği kesinleşti.

CHP’den verilen bilgilere göre Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Naci Akyürek, Tatar Belediye Başkan Adayı Ramazan Dönmez ve Selçikler Belediye Başkan Adayı Ali Ezberci oldu. Bu isimler resmen açıklanırken CHP bu isimlerle belirlenen beldelerde seçimleri kazanmak için vatandaştan destek isteyecek.

3 BELDE DE BELEDİYELER AK PARTİ’DE

CHP’nin belediye başkan adaylarını belirlediği üç ilçede de şu anda belediyeler AK Partili isimler tarafından yönetiliyor. Geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti adayları bu beldelerde seçimleri kazanarak göreve geldiler. Bu seçimlerde ise vatandaşın tercihlerinde değişiklik olup olmayacağı şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Öte yandan Uşak’ta diğer belediyeler için CHP’nin başkan adayı belirleme süreci devam ediyor. Bu belediyeler hakkında aday belirleme süreci Genel Merkez tarafından yönetilecek. Çoklu kriterlerle değerlendirmeler yapıldıktan sonra nihai kararlar alınarak bu kararlar kamuoyuna ilan edilecek. Muhtemelen bu ay sonuna kadar tüm siyasi partilerin belediye başkan adayları açıklanmış olacak.