Uşak Belediyesi Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı yapıldı

Uşak'ta Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesi nedeniyle kadın meclis üyelerine de çiçek verildi.
Uşak Belediyesi Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı yapıldı

Uşak Belediyesi'nde Aralık ayı meclis toplantısı Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Uşak Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı birbirinden renkli görüntülere sahne olurken meclis üyelerine Tarih Boyunca Uşak Halısı isimli kitap hediye edildi.

Uşak'ın en önemli kültür değerleri arasında yer alan ve değeri her geçen gün artan tarihi Uşak Halılarına özel olarak Uşak Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde özel bir sergi düzenlenmişti. Sergide aynı zamanda Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen kültür yayınlarının altıncısı olan 'Tarih Boyunca Uşak Halısı' kitabının da lansman çalışması yapılmıştı.

UŞAK BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI!

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın'ın başkanlığında, Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis üyelerimize, Belediyemizce hayata geçirilen kültür yayınlarının altıncısı olan 'Tarih Boyunca Uşak Halısı' kitabımız ve Dokur Evi'nde dokunan minyatür halılar hediye edildi. Ayrıca kadınlara yönelik verilen seçme ve seçilme hakkının yıl dönümü nedeniyle kadın meclis üyelerimize çiçek takdim edildi. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verilerek meclis toplantısının tamamlandığı ifade edildi.

x.jpg

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın toplantının ardından Atatürk Kültür Merkezi'nde Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Binbir Gece Masalları isimli oyuna katıldı. Uşaklılara unutulmaz anlar yaşatan Şahmeran isimli tiyatro oyunu için Ankara Devlet Tiyatrosu ekibine teşekkür eden Başkan Çakın oyunculara çiçek sundu.