Uşak Belediye Başkanı Yalım’dan Vali Ergün’e ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak Valisi Dr. Vali Ergün'ü makamında ziyaret etti. Misafirperverliği için teşekkür eden Yalım, Vali Ergün'e çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Uşak Belediye Başkanı Yalım’dan Vali Ergün’e ziyaret

31 Mart yerel seçimlerde Uşak Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Yalım seçim sonrasında çalışmalarına başladı. Vatandaşları makamında ağırlayan Yalım son olarak Uşak Valisi Ergün’e ziyaret etti.

Uşak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Yalım’ın ziyaretlerine ilişkin detayları aktarmaya devam ediyor. Belediye, yaptığı paylaşımında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın, CHP Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Uşak Valisi Turan Ergün’ü makamında ziyaret ettiğini duyurdu.

UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU

Başkan Yalım, Vali Ergün’e misafirperverliği için teşekkür ederken, şehir içerisinde yürüttüğü çalışmalar için kolaylıklar dilemeyi de ihmal etmedi.

İşte Uşak Belediyesi’nin yaptığı o paylaşım:

“Belediye Başkanımız Sn Özkan Yalım, CHP Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Valimiz Sn Dr. Turan Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Başkanımız, Sn Valimize misafirperverlikleri nedeniyle teşekkürlerini sunarak şehrimiz için yürütmüş olduğu değerli çalışmalarda kolaylıklar diledi”

ekran-goruntusu-2024-04-08-123029.png

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, bunun yanı sıra, kendisine hayırlı olsun ziyaretlerine gelen Uşaklıları da makamında ağırlamaya devam ediyor. Ramazan sebebi ile Uşaklılara kendi bütçesinden Ramazan pidesi ikram eden Yalım, geçtiğimiz günlerde de Uşaklılar için ilk iftar programını düzenledi.