Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın seçim çalışmalarına devam ediyor

31 Mart yerel seçimlerinde bir kere daha AK Parti'den belediye başkanı olabilmek için aday gösterilen Mehmet Çakın seçim çalışmalarına yoğun tempoyla devam ediyor.
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın seçim çalışmalarına devam ediyor

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bir kere daha belediye başkanı seçilebilmek için AK Parti tarafından aday gösterilen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Yoğun çalışma temposu ile parmak ısırtan Başkan Çakın AK Parti Uşak Teşkilat Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında pek çok ziyarette bulundu.

Başkan Çakın ilk olarak Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Memleketim Uşak Masterler Ligi takım oyuncuları ve Voleybol Bölgesel Ligi’nde Uşak'ı temsil edecek olan voleybol takımı oyuncularıyla kahvaltıda buluşurken ardından Umre ziyaretine gidecek vatandaşlar ile Akşemsettin Camii önünde bir araya gelerek onları kutsal topraklara uğurladı.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇAKIN

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilat Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Çakın ardından Sağdemir ve Koç ailelerinin evlatlarının düğününe katılan Başkan Çakın, çiftin mutluluklarına ortak oldu.

spor-1.jpg

Genç çiftin bir ömür boyu sürecek mutlulukları için en içten dileklerini sunarak, bu özel günü daha da anlamlı kıldı. Daha sonra Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimine ve üyelerine ziyarette bulunan Başkan Çakın, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

spor-2.jpg

Vatandaşların yoğun ilgisi ve samimi sohbetleri için teşekkürlerini ileterek, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek talebinde bulundu. Sonrasında Farah Naz Beauty Center’ın açılışına katılan Başkan Çakın, işyerinin Uşak için hayırlara vesile olmasını temenni ederek, bol kazançlar diledi.

spor-3.jpg

Ardından İlkler Şehri Uşak Basketbol takımının maçına giden Başkan Çakın, taraftar ile birlikte maçı izledi. Bir diğer ziyaretini Malatyalılar Derneği yönetimine ve üyelerine gerçekleştiren Başkan Çakın, Uşak ve Malatya'nın ortak değerleri doğrultusunda, dayanışma ve birlik içinde daha da güçlenerek, kalkınma hedeflerine birlikte ulaşacaklarına inandığını belirtti.

spor-4.jpg

Son olarak Uşak Belediyesi’nin Aybey Mahallesine kazandırdığı Şerafettin Sağıroğlu Eğitim ve Yaşam Merkezi’nde Eğlence Köyü sakinlerince yapılan Geleneksel Yüzük Gecesi etkinliğine katılan Başkan Çakın, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Düzenlenen etkinlikte geleneksel oyunlara da yer verilirken Aybey Mahallesi'ne yönelik olarak Uşak Belediyesi tarafından yeni yapılacak olan projelerin müjdesi verildi. Vatandaşlarla samimi bir ortamda uzun süre sohbet eden Başkan Çakın'ın ziyaretlerine AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve partililerde eşlik etti. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarak hizmete devam edeceklerini söyledi.