Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın oyunu kullandı

31 Mart yerel seçimler için oy kullanma işlemleri sabah saatlerinde başladı. Aktarılan son habere göre Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da oyunu kullandı.
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın oyunu kullandı

Başkan Çakın, oy kullandığı ana ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. AK Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı olan Çakın yaptığı paylaşımında oy kullanma işlemini gerçekleştirdiğini ifade etti.

MEHMET ÇAKIN, OYUNU KULLANDI

Sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Çakın 1142 no'lu sandıkta oyunu kullandı. Yaptığı paylaşımında, "31 Mart Yerel Seçimleri için oyumuzu kullandık. Seçimlerin sorunsuz tamamlanmasını, şehrimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diyen Çakın sandık görevlileri ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Seçim süresi boyunca çalışmalarına aralıksız devam eden Çakın, sabah saatlerinde oyunu sorunsuz bir şekilde kullandı. İşte Çakın'ın X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım:

ekran-goruntusu-2024-03-31-113628.png

ekran-goruntusu-2024-03-31-113628-min.png

YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ

2019 yerel seçimlerinde Uşak Belediye Başkanı olarak seçimi kazanan Başkan Çakın, AK Parti tarafından önümüzdeki 5 dönem için yeniden aday gösterildi. 31 Mart yerel seçimler için sandık başına giderek oyunu kullanan Çakın, seçimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını temenni ederek, çıkan sonucun Uşak ve vatandaşlar için hayırlı olmasını dilediğini söyledi.