Uşak Başkanı Çakın, AK Parti Uşak Teşkilatıyla esnafı ziyaret etti

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bugün AK Parti Uşak Teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafı ziyaret eden Çakın, yeni dönem için vatandaşlardan ve esnaflardan destek talep etti. İşte detaylar..
Uşak Başkanı Çakın, AK Parti Uşak Teşkilatıyla esnafı ziyaret etti

Uşak’ın Belediye Başkanı olan Mehmet Çakın, AK Parti’nin 5 yıllık dönemi için yeniden aday gösterildi. Çalışmalarına seçim öncesinde hız kazandıran Çakın, bugün AK Parti Uşak Teşkilatı ile birlikte esnafı ziyaret etti.

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaşlara çalışmalarından bahseden çakın, yeni dönem için destek istemeyi de ihmal etmedi. Her daim yanlarında olan vatandaşlara teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Çakın, ziyaretten çekilen görüntüleri de sosyal medya hesabından kamuoyu ile paylaştı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN PAYLAŞTI

Başkan Çakın, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

AK Parti Uşak Teşkilatımızla birlikte 1 Eylül Caddesi, Hakkı Yağcı Caddesi, Ali Galip Kaya Sokak ve Duru Sokaklarda hizmet veren esnafımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımıza çalışmalarımızdan bahsederek, yeni dönem için destek talebinde bulunduk. Bizleri sevgiyle kucaklayan, bağrına basan ve her daim yanımızda olan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.

ekran-goruntusu-2024-02-19-184909-min.png

İlginiz çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Mehmet Çakın, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımını "#HazırızKararlıyız" etiketi ile paylaştı.