Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı 2024 Ramazan Yavuz Acar kimdir?

Saadet Partisi belediye başkan adayları 2024 isim listesi yayımlanmaya devam ederken Uşak Belediye Başkan Adayı Ramazan Yavuz Acar oldu. Acar kimdir nereli kaç yaşında?
Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı 2024 Ramazan Yavuz Acar kimdir?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. Bugün saat 14:00 itibariyle AK Parti belediye başkan adaylarını ilan etmeye hazırlanırken AK Parti Uşak Belediye Başkan adayının Mehmet Çakın olacağı açıklanmıştı.

CHP, İYİ Parti ve MHP'de adaylarını ilan ederken son olarak adayını açıklayan parti Saadet Partisi oldu. Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan adayı Ramazan Yavuz Acar olarak ilan edildi. Acar daha önce de Uşak'tan milletvekili adayı olarak gösterilmişti.

SAADET PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RAMAZAN YAVUZ ACAR KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1980 İzmir doğumludur.

İkokul, ortaokul ve lise eğitimini Uşak’ta tamamladı.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü kazanarak 2004 yılında mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından Uşak’ta planlama, proje ve taahhüt işleri alanında faaliyet göstermeye başlayan Acar, inşaat sektöründeki deneyimini ve uzmanlığını ilerletti.

Siyasi hayatına Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatı’nda başladı. İl Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde bulundu. En son İl Teşkilat Başkanlığı görevini üstlenirken, son kongrede Genel İdare Kurulu Üyesi olarak seçildi.

2015 ve 2018 yıllarında Saadet Partisi’nden Uşak Milletvekili Adayı oldu.

2019 yılında ise Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak Saadet Partisi çatısı altında siyasi hizmete devam etti.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan adayı olarak seçime katılmasına karar verilmiştir.