Mustafa Destici'nin ardından BBP Aydın İl Başkanı trafik kazası geçirdi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin trafik kazası geçirdiği gün BBP Aydın İl Başkanı Hakan Erol da trafik kazası neticesinde yaralandı.
Mustafa Destici'nin ardından BBP Aydın İl Başkanı trafik kazası geçirdi!

BBP trafik kazaları ile gündem olmaya devam ediyor. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Tokat’ta seçim çalışmaları yaptığı sırada bir trafik kazası geçirdi. Bu kaza neticesinde hafif şekilde yaralanan Mustafa Desrici hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Mustafa Destici’nin ardından BBP Aydın İl Başkanı Hakan Erol da trafik kazası geçirdi.

Hakan Erol bugün Genel Başkan Mustafa Destici’nin ardından Aydın’da traifk kazası geçirdi. Tamamen tesadüfen aynı gün kaza geçiren BBP Genel Başkanı ve BBP Aydın İl Başkanı ilginç bir görüntü ortaya koymuş oldular. Kaza geçiren BBP Aydın İl Başkanı Hakan Erol’un da sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

BBP TRAFİK KAZALARI İLE GÜNDEM OLDU

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ardından BBP Aydın İl Başkanı Hakan Erol da trafik kazası geçirerek yaralandı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmaları için bulunduğu Tokat’ta trafik kazası geçirdi. Kazada, Destici ile araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Genel başkanın kaza haberinin ardından bugün akşam saatlerinde BBP Aydın İl Başkanı Hakan Erol’un içinde bulunduğu araca, Doğu Gazi Bulvarı üzerinde başka bir aracın arkadan çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada Aydın İl Başkanı Hakan Erol hafif şekilde yaralandı. Erol, ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.