Muhammet Gür, Yalım’ı yerden yere vurdu: Uşaklıyı parayla satın alamazsınız!

İYİ Parti Uşak Belediye başkan Adayı Muhammet Gür, Uşak’ta seçim yarışı ile alakalı olarak önemli açıklamalar yaparken CHP’nin Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım’ı yaptığı harcamalar üzerinden eleştirdi.
Muhammet Gür, Yalım’ı yerden yere vurdu: Uşaklıyı parayla satın alamazsınız!

Uşak Belediye Başkanlığı için seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Uşaklılar 31 Mart’ta sandıkta kararlarını verecekler ve yeni dönemde Uşak Belediye Başkanı kent iradesi ile belirlenecek. Adaylar ise çalışmalarını son sürat yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.

2019 yılında olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Muhammet Gür seçim kampanyasına tüm hızı ile devam ediyor. Bir önceki yerel seçimlerde son derece küçük bir farkla seçimi kaybeden Muhammet Gür, seçim yarışını götürmeye devam ederken katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

GÜR’DEN YALIM’A ELEŞTİRİ

Yürüttüğü seçim kampanyası ile Uşaklıların oylarını almaya çalışan Gür, CHP adayı Özkan Yalım ile karşı karşıya geldi. Kendilerine AK Parti’den çok CHP’nin zorluk çıkardığı yönündeki açıklamaları ile büyük yankı uyandıran Gür bu seferde Yalım’ın seçim çalışmalarını eleştirdi.

PARAYI HAYRINA MI HARCIYORSUNUZ?

Seçim çalışmaların kısıtlı bir bütçe ile sürdürdüğünü söyleyen Muhammet Gür rakibi Özkan Yalım’ı yapmış olduğu harcamalar nedeniyle eleştirerek “Bir taraftan da para gücüyle Uşaklıyı satın alabileceğine inanan, toplumun iradesini satın alabileceğine inanan bir aday ile yarışıyoruz. Ama biz o kadar kolay para harcayamıyoruz. Bir belediye başkanı 100 bin TL maaş alıyor. 60 ay toplam 6 milyon TL maaş alır. Kimse kusura bakmasın 80 milyonlar, 100 milyonlar harcayanlar bu parayı hayrına mı harcıyor sanıyorsunuz?” diyerek çok önemli bir konuya dikkat çekti.

Özkan Yalım’ın yürüttüğü seçim kampanyasını rakamlarla ortaya koyan Gür “Bir Belediye Başkanı kaç para maaş alır? 80 milyonlar 100 milyonlar harcayan insanlar bunu hayrına mı harcıyor?” diyerek ortadaki mantıksızlığa dikkat çekerek Uşaklıların parayla satın alınamayacağını bir kere daha vurguladı.

Uşak Belediye Başkanlığı yarışında güçlü adaylar arasında gösterilen Muhammet Gür’ün alacağı oy oranı oldukça merak ediliyor.