Memleket Partisi'nde istifa depremi! 40 kişi AK Parti'ye katıldı

Yerel seçimler öncesi partilerde istifa depremleri tüm hızı ile devam ederken bu istifalara bir yenisi de Ağrı'da eklendi.
Memleket Partisi'nde istifa depremi! 40 kişi AK Parti'ye katıldı

Türkiye belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtar seçimleri için bir kere daha 31 Mart tarihinde sandık başına gitmeye hazırlanırken partiler arasında seçim yarışı da hızlanmıştı. Pek çok partide yeni üyelikler için istifa ve kayıt kabulleri yaşanırken bu partilerden biri de CHP'den ayrılarak yeni oluşum içerisine giren Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi oldu.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde Memleket Partisi İlçe Başkanı Turan Aydın ve beraberindeki 40 kişilik heyet Savcı Sayan’ın yoğun çabaları sonrasında AK Parti’ye katıldı. AK Parti Tutak Belediye Başkanı Adayı Fevzi Sayan’ın seçim ofisinde bir araya gelen heyete, AK Parti rozetlerini Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan taktı.

AĞRI TUTAK'TA MEMLEKET PARTİSİ'NDE İSTİFA DEPREMİ!

Seçim çalışmaları sebebi ile yaklaşık 20 gündür bölgede bulunan Savcı Sayan, dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan farklı parti yöneticilerini de ikna ederek AK Parti’ye geçişlerini sağladı.

agri-2.jpg

Tutak’ın birlik ve beraberliği için AK Parti’ye katılımların devam edeceğini belirten Sayan, “Tutak’a hizmetin AK Parti tarafından yapılacağına inanıyorum, dolayısı ile önemli olan benim partim değil, ilçemdir diyen 40 kişilik ekibi ile katılım sağlayarak destek olması bizi fazlası ile sevindirmiştir. İlçemiz adına da mutluluk verici bir tablodur. Sayın Turan Aydın’ı tebrik ediyorum, kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bu saatten sonra el birliği ile birlik ve beraberlik içerisinde Tutak’ın geleceği için birlikte mücadele edeceğiz, birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

Törene katılarak yeni katılan kişilere rozetlerini takan eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan üyelere hoş geldiniz diyerek Tutak için destek ve hizmetlerini talep etti.