İYİ Parti, Uşak Belediye Başkan adayını açıkladı

Yerel seçime sayılı zaman kala partiler tarafından aday açıklamaları peş peşe geliyor. Aktarılan son habere göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Uşak Belediye başkan adayını açıkladı.
İYİ Parti, Uşak Belediye Başkan adayını açıkladı

Uşak’ta partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan Meral Akşener, İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkanlığı için adayının Muhammet Gür olduğunu duyurdu.

Akşener, Uşak’taki aday tanıtım toplantısında önemli ifadeler kullandı. Hem Mansur Yavaş hem de İmamoğlu’nu işaret ederek, “Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm, o masadan kovuldum. İkisi de korktu, kabul etmediler" dedi.

aw101868-01-min.jpg

AKŞENER, UŞAK’TA İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Uşak'ta ilk olarak il teşkilatını ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, artından da partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Her ilde tek olarak seçime girecekleri vurgusunda bulunan Akşener, "Buradan ilan ediyorum, benim fikrim, benim talimatım; tek başına giriyoruz, her yerde tek başına. Ankara'da da İstanbul'da da tek başına giriyoruz. Her ilçede tek başına giriyoruz. Bu işin sonunda ben başaracağımıza inanıyorum. Bunun sonucunda bu başarı hepimizindir, başarısızlık olduğu takdirde de benimdir. O sorumluluğu yerine getireceğim. Hepimiz ona göre çalışacağız. Eğer bedel ödememi istemiyorsanız çalışacaksın, alacaksın. Dolayısıyla hiç fikrimi söylememiştim, şimdi söylüyorum; İYİ Partinin Genel Başkanı olarak söylüyorum. Hadi bakalım parmak uzatanlar. Ben demiştim grupta, parmak sallayanların o parmaklarını teker teker kırarım diye. Dün yapılan bir televizyon programında yapılan konuşmalardan sonra gördüm ki dostumuz, müttefikimiz Türk milletidir” dedi.

aw101868-06-min.jpg

İlginizi çekebilecek diğer haberler:

Akşener, yaptığı açıklamalarından sonra İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı olarak Muhammet Gür’ü açıkladı. Gürise konuşmasında Uşak için yapacaklarını anlattı.