İYİ Parti Manisa Kırkağaç ilçe başkanlığında görev değişimi

Aday adayı olmak için görevinden istifa eden İYİ Parti Manisa Kırkağaç ilçe başkanı Levent Komşu'nun görevini Ümit Saçu devraldı.
İYİ Parti Manisa Kırkağaç ilçe başkanlığında görev değişimi

2024 yerel seçimleri için partilerin seçim ve adaylık çalışmaları tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda İYİ Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığında da görev değişimi yaşandı. 2024 seçim çalışmaları kapsamında aday adayı olduğunu açıklayan ve 5 senedir İYİ Parti Manisa Kırkağaç lçe Başkanlığı görevini yürüten Levent Komşu koltuğunu devretti.

Aday adayı olmak için görevinden istifa eden Levent Komşu'dan boşalan Kırkağaç İYİ PARTİ ilçe başkanlığı koltuğuna Ümit Saçu getirildi. Eski başkan düzenlenen tören ile görevini yeni başkana devrederken başarılar diledi. Saçu ise 2024 yılı seçim çalışmalarına ivedilikle başlayacaklarını belirtti.

YENİ İYİ PARTİ KIRKAĞAÇ İLÇE BAŞKANI KİM OLDU?

İYİ Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Levent Komşu'nun aday adaylığı için istifa etmesinin ardından boşalan ilçe başkanlığı görevine Ümit Saçu getirildi. Kırkağaç İYİ Parti İlçe Başkanı Levent Komşu 5 yıldır yürüttüğü İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevini aday adaylığı sebebiyle Ümit Saçu’ya devretti.

Görev devri hakkında açıklamalarda bulunan Komşu, “Aday adaylığım nedeniyle görevimden istifa ettim. Yeni İlçe Başkanımız yönetim kurulumuzun isteğiyle Ümit Saçu oldu. Partimiz için hayırlı olsun” dedi. Bu önemli görev nedeniyle yönetim kuruluna teşekkür eden yeni Başkan Ümit Saçu ise, “İYİ Parti Kırkağaç İlçe Başkanı olarak Kırkağaç’ımıza güzel hizmetler yapmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu. Saçu, 2017 yılından beri de İYİ Parti Yönetim Kurulunda sekreter olarak görev yapmaktaydı. Böylelikle görevinde ilçe başkanlığı görevine yükselen Saçu 2024 yerel seçimlerinde partilerinin en iyi sonucu almasını sağlamak adına çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Yeni başkana görevinde başarılar dileyen İYİ Partililer ise desteklerini sundu.