İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçimi için CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu mal varlığını açıkladı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da mal varlığını açıkladı. Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'na ait mal varlığı listesi paylaşıldı.

2019 senesinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ı geride bırakarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve gelen Ekrem İmamoğlu 2024 seçimlerinde bir kere daha CHP'nin adayı olarak halkın karşısına çıkmıştı. Bu sefer AK Parti'nin adayı olan Murat Kurum ile anketlerde çekişen İmamoğlu mal varlığını açıkladı.

EKREM İMAMOĞLU VE EŞİ DİLEK İMAMAOĞLU TOPLAM MALVARLIĞI 2024 LİSTESİ!

Ekrem ve Dilek İmamoğlu'nun üzerine 16 adet taşınmaz bulunurken, 4 adet de veraset intikal halinde olan taşınmaz bulunuyor. İmamoğlu 2013 model Volkswagen marka bir cipe, Sigsauer marka silaha sahip olduğunu duyurdu.

mal-varliigi-1.jpg

mal-varliigi-2.jpg

Diğer yandan İmamoğlu'nun iki ayrı banka hesabında 562 bin lira ve 8 milyon 166 bin lira nakit, Dilek İmamoğlu'nun hesabında ise 395 bin dolar ve 52 gr altın olduğu belirtildi. Ayrıca 8 adet 279 bin lira değerinde pırlanta set, 35 adet 204 bin lira değerinde altın bilezik, 92 bin lira değerinde Cumhuriyet ve tam altın ile 227 bin lira değerinde muhtelif altın olduğu açıklandı.

Ekrem ve Dilek İmamoğlu çifti mal varlıklarını açıklarken gözler AK Parti adayı Murat Kurum'un mal varlığına çevrildi. Murat Kurum'un da mal varlığını açıklayıp açıklamayacağı merak konusu oldu.