Denizli’de İYİ Parti ve BBP aynı ismi Güney Belediye Başkanı Adayı olarak tanıttı

31 Mart 2024 yerel seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Seçim öncesi partiler il ve ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Aktarılan habere göre Denizli'nin Güney ilçesi için aynı ismi hem İYİ Parti hem de BBP aday olarak duyurdu.
Denizli’de İYİ Parti ve BBP aynı ismi Güney Belediye Başkanı Adayı olarak tanıttı

Seçim çalışmalarına tüm partiler hızla devam ediyor. Aktarılan son habere göre Denizli’nin Güney ilçesi için Alaaddin İshak Gümüş hem İYİ Parti hem de BBP’den aday gösterildi.

Yaşanan bu durum Gümüş için, “Paylaşılamayan aday” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

MERAL AKŞENER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK İLAN ETTİ

Denizli’nin Güney ilçesinde Büyük Birlik Partisi'nden belediye başkanı adaylığını açıklayan Alaaddin İshak Gümüş, dün düzenlenen aday tanıtım toplantısında Meral Akşener tarafından İYİ Parti Güney Belediye Başkanı Adayı olarak ilan edildi.

aw140701-03.jpg

DAHA ÖNCE BBP ADAYLIĞINI İLAN ETMİŞTİ

Daha önce BBP tarafından Güney Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Alaaddin İshak Gümüş, dün İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında ismi açıklanarak, sahnede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte poz verenlerin arasında yer aldı. Bizzat İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde ismi açıklanan adayların arasında daha önce Büyük Birlik Partisi'nden adaylığını koyan bir ismin yer alması büyük dikkat çekti.

aw140701-01.jpg

2 PARTİNİN FOTOĞRAF KARESİNE DE GİRDİ

Daha önce kendisine verilen görev yazısı ile birlikte BBP İl Başkanı İsmail Karateke ile birlikte poz veren Alaaddin İshak Gümüş, bu kez de İYİ Partililerle birlikte toplu fotoğraf karesine girdi. BBP ile yolunu ayırıp ayırmadığı ile ilgili herhangi bir duyuru bile yapılmayan Gümüş'ün, bu kez İYİ Parti'nden Güney Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesi 'Paylaşılamayan Aday' yorumlarına sebep oldu. Konu kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Henüz iki parti ya da Gümüş tarafından bir açıklama gelmedi.