Denizli AK Parti İl Teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi

Yerel seçim öncesi partilerin çalışmaları hız kazandı. Aktarılan son habere göre AK Parti Denizli İl Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmede temayül yoklaması yapıldı.
Denizli AK Parti İl Teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimden önce AK Parti Denizli İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Toplantıda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim için çalışma rotası çizildi.

Düzenlenen toplantı ile ilgili açıklama Başkan Güngör tarafından geldi. Yapılan açıklamada hedefin Cumhur İttifakı ile 20’de 20 olduğunu söyledi.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Denizli İl Teşkilatı, 76 kişilik heyet ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile temayül yoklaması için bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim öncesi 76 kişiden oluşan Denizli heyetiyle birebir görüşerek toplantı gerçekleştirdi. Denizli'de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yapılacak çalışmaların rotası çizildi.

aw103212-03.jpg

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Güngör, "AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Genel Başkan Vekillerimiz Efkan Ala ve Mustafa Elitaş, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, Yerel Yönetimler Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, Seçim İşleri Başkanımız Ali İhsan Yavuz, Ekonomi İşleri Başkanımız Nihat Zeybekci, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir’in de katılım sağladığı, AK Parti Denizli üç kademe il ve ilçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, MKYK üyelerimiz ,Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızın katıldığı yerel seçimler öncesi istişare toplantısını gerçekleştirdik. Hedef Cumhur ittifakımızla birlikte 20'de 20 durmak yok, yola devam" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen AK Parti Denizli İl Teşkilatı 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yol haritasını hazırladı.