Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kütahya mitinginin tarihi belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler için il il programları belli oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kütahya mitinginin tarihi açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kütahya mitinginin tarihi belli oldu

Türkiye 31 Mart’ta sandık başına gidecek ve yerel seçimler için yerel yöneticileri seçecek. Siyasi partiler de adaylarını belirleyerek saha çalışmasına başladılar. Aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sahaya indi ve il il gezerek vatandaşlara düzenlenen mitinglerle seslenmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kütahya mitinginin tarihi açıklandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KÜTAHYA PROGRAMI

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay tarafından yapılan açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kütahya mitinginin tarihi netleşti,. Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Şubat 2024 Çarşamba günü Kütahya’da düzenlenecek miting ile vatandaşlara hitap edecek. Tarihin 28 Şubat’a denk gelmesi ise ayrıca dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o gün vereceği 28 Şubat mesajları şimdiden merak konusu oldu.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Şubat Çarşamba günü Kütahya'ya gelerek, miting yapacağını ifade etti.

Erdoğan'ı dolu dolu bir mitingle ağırlayacaklarını dile getiren Başkan Önsay, "Nasip olursa en son 29 Ağustos 2022 tarihinde Sayın cumhurbaşkanımızı Kütahya’mızda bir dizi açılış programı için ağırlamıştık. Çok güzel bir program olmuştu. Şimdi yaklaşan 31 Mart 2024 seçimleri için de 28 Şubat tarihinde şehrimize teşrif edecek. İnşallah hayırlısıyla güzel bir program organize etmeyi, yine dolu dolu bir miting yapmayı, Kütahya'da hakikaten güzel bir rüzgar estirmeyi hedefliyoruz. İnşallah hayırlısıyla güzel bir program olacaktır. Tabi, 31 Mart seçimleri çok önemli. Biz şu anda bir merkez, 12 ilçe ve 15 beldede, 28 belediyeyi almak için çaba sarf ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu dönemde Kütahya’mıza teşrif ediyor olması bize büyük bir güç verecektir. İnşallah memleketimize, milletimize hayırlı olsun" diye konuştu.