Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinde hangi konular gündeme geldi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesinde hangi konuların ele alındığı merak konusu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinde hangi konular gündeme geldi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün tarihi bir görüşme gerçekleştirdiler. Uzun bir aranın ardından AK Parti Genel Başkanı ile CHP Genel Başkanı bir araya geldiler. AK Parti Genel Merkezi’nde büyük bir nezaket içerisinde gerçekleştirilen görüşmede hangi konuların ele alındığı ise kamuoyunun en çok merak ettiği konu haline geldi.

ÖZGÜR ÖZEL GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMA YAPTI!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel toplantı sonrasında ilk açıklamasını Sözcü’ye yaparak, “Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CHP’Yİ ZİYARET EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantı sırasında Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’a, “En kısa sürede CHP Genel Merkezi’ne iade-i ziyarette bulunalım.” dediği bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi’ni en son 2006 yılında ziyaret etmişti. O ziyaret de CHP Genel Merkezi’nin açılışı nedeniyle yapılan hayırlı olsun ziyaretiydi.

GÖRÜŞÜLEN KONULARI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasında yapılan görüşmede hangi konuların ele alındığına dair gazeteci İsmail Saymaz’dan açıklama geldi. İsmail Saymaz konuya dair, “CHP, Erdoğan ile görüşmeden memnun ayrıldı. Görüşme olumlu geçti. 1 Mayıs olayları, ekonomik sorunlar ve Gezi Davası dahil birçok başlık konuşuldu.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılan görüşmede konuşulan konulara dair taraflardan net bir açıklama henüz gelmedi. Bu konuda çeşitli iddialar gündeme getirilse de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Anayasa çalışmaları hakkında CHP’nin tavrını sormuş olabileceği değerlendirmeleri yapılıyor. Özgür Özel’in ise enflasyon, emekli maaşları ve hukuki bazı uygulamaları gündeme getirdiği tahmin ediliyor.