Cumhurbaşkanı Erdoğan gece saatlerinde imzayı attı! ACİLEN YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile önemli bir kararın yürürlüğe girdiği açıklandı. 24 Şubat 2024 kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararların detayları haberimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan gece saatlerinde imzayı attı! ACİLEN YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Bu kapsamda 24 Şubat Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar şu şekilde sıralandı..

Cumhurbaşkanı Kararın altında "Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumuna Ait Boş Kadrolarda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar"ının yayımlanarak yürürlüğe girdiği görüldü.

RESMİ GAZETE'DE YER ALDI

Resmi Gazete her gün www.resmigaze.gov.tr adresi üzerinden yayımlanıyor. Yayımlanan kararlar kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşların merak ettiği kararlar şu şekilde:

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

CUMHURBAŞKANI KARARI

–– Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumuna Ait Boş Kadrolarda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar (Karar: 2024/62)

ATAMA KARARI

–– Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararı

YÖNETMELİK

–– Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Malzeme-Taşıt-İş Makineleri Değerlendirme ve Satış Yönetmeliği

KURUL KARARLARI

–– Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 22/02/2024 Tarihli ve 12444, 12445, 12452, 12453, 12454 ve 12455 Sayılı Kararları

İLÂN BÖLÜMÜ

a - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

b - Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

İlginizi çekebilecek diğer politika haberleri:

Resmi Gazete'de Çeşitli İlanlar kapsamında yayımlanan ilanların içerisinde personel alım ilanları bulunmaktadır. Buradan güncel kamu personel alımlarını takip edebilirsiniz.