Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyonkarahisar programı 2024! Afyon mitingi nerede ne zaman saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 21 Şubat 2024 Çarşamba programı açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyon ziyareti ve mitingi programı belli oldu. Erdoğan Afyon'a geliyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyonkarahisar programı 2024! Afyon mitingi nerede ne zaman saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyonkarahisar programı 2024! Afyon mitingi nerede ne zaman saat kaçta? - Türkiye 31 Mart tarihinde bir kere daha sandık başına gitmeye hazırlanırken yerel seçimler için partilerin çalışmaları da hızlandı.

Yerel seçim için partiler adaylarını son derece sancılı geçen bir sürecin ardından belirlerken aday olan isimlerin illerindeki seçim çalışmaları da hızlandı. Yerel seçime sayılı günler kala liderlerin mitingileri de devam ederken AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Afyonkarahisar'ı ziyaret edeceği açıklanmıştı. Erdoğan'ın programı da belli oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AFYONKARAHİSAR MİTİNGİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri programı çerçevesinde Afyonkarahisar’da vatandaşlara seslenecek.

ayfon-1.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Afyonkarahisar’da gerçekleştireceği mitingde vatandaşlara seslenecek. Zafer Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek mitingin saat 14.00’da başlaması bekleniyor. Mitingin gerçekleştirileceği alanda polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken alana çıkan çok sayıda cadde ve sokak da güvenlik önlemleri çerçevesinde araç trafiğine kapatıldı.

afyon-2.jpg

Miting alanı için güvenlik güçlerinin de çalışmaları hızlanırken miting yapılacak alana girişler için kontrol noktası oluşturuldu. Alana girmek isteyen vatandaşlar bu giriş noktasına yönlendirilirken burada yapılan aramaların ardından girişlere izin veriliyor.