Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Ocak günlük program! Bugün kabine toplantısı var mı ne zaman 2024?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı açıklandı. Bugün kabine toplantısı var mı, kabine ne zaman toplanacak sorusu yanıtlandı. Memur ve emekli maaşı ek zam gelecek mi açıklanacak mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Ocak günlük program! Bugün kabine toplantısı var mı ne zaman 2024?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Ocak günlük program! Bugün kabine toplantısı var mı ne zaman 2024? Aralık ayında asgari ücretin belirlenmesinin ardından gözler emekli ve memur maaşlarına çevrilmişti. Memur ve emeklilerin Ocak ayı zammını belirleyecek olan son resmi veri TÜİK tarafından açıklanmıştı.

Aralık ayı enflasyonunun açıklanması ile beraber son 6 aylık enflasyon farkı kesinleşirken gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrilmişti. Aralık ayında enflasyon aylık bazda yüzde 2,93 oranında artış gösterdi. Temmuz-Aralık dönemi enflasyonu yüzde 37,5 olarak gerçekleşti. Memur ve memur emeklileri bu orana ek olarak toplu sözleşmeden kaynaklanan ilave artışla yüzde 49,25 olarak gerçekleşti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN GÜNLÜK PROGRAMI! 10 OCAK 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ BUGÜN ERDOĞAN NEREDE?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi tarafından açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı kapsamında bugün Cumhurbaşkanının Ankara'da olacağı ifade edildi. Erdoğan bugün 2 resmi programa katılacak.

Saat 14:00 itibari ile ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 97. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri'ne katılacak. Söz konusu etkinlikler Milli İstihbarat Teşkilatı Kale Yerleşkesi içerisinde gerçekleşecek.

İkinci etkinlik ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlecek. Saat 19:00 itibira ile Erdoğan Valiler Buluşması'na katılacak.

cimer-programi.jpg

BUGÜN KABİNE TOPLANTISI VAR MI, NE ZAMAN?

Bugün açıklanan program kapsamında kabine toplantısı bulunmuyor. Memurlar ve emekliler kabine toplantısı ve sonrasında kendilerine açıklanacak olan ek zam haberi için beklemede bulunuyordu. Ancak beklenen açıklama bugünde gelmedi.