BÜLENT TEZCAN yoğun bakımda! Bülent Tezcan sağlık durumu nasıl, kimdir, nereli?

Aktarılan son habere göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan yoğun bakıma alındı. Haberin kısa süre içerisinde duyurulmasından sonra Bülent Tezcan sağlık durumu nasıl, kimdir ve nereli araştırmaları da hız kazandı.
BÜLENT TEZCAN yoğun bakımda! Bülent Tezcan sağlık durumu nasıl, kimdir, nereli?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, bypass ameliyatından sonra tedbir amaçlı yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Konu ile ilgili Medyascope’nin aktardığı habere göre Tezcan’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve bypass operasyonunun başarılı bir şekilde tamamlandığı öğrenildi. Ameliyatın ise Ankara Güven Hastanesi’nde başarılı bir şekilde yapıldığı öğrenildi.

NORMAL ODAYA ALINMASI BEKLENİYOR

Ameliyatının iyi geçmesi sonrasında tedbir amacı ile yoğun bakım ünitesine alındığı aktarıldı. Yapılan kontrollerden sonra kısa süre içerisinde Bülent Tezcan yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alınması bekleniyor.

BÜLENT TEZCAN KİMDİR?

Bülent Tezcan yoğun bakımda haberinden sonra Bülent Tezcan kimdir? Sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. 1965 doğumlu olan Bülent Tezcan Samsunludur. Eğitimini Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan Tezcan, çalışma hayatı boyunca üye ve yönetici olarak çeşitli demokratik kitle örgütlerinde görev aldı.

İLK DEFA 2011 YILINDA MECLİS'E GİRDİ

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Tezcan’ın İngilizce bildiği biliniyor. Kuşadası İlçe Başkanlığı ve iki dönem Aydın İl Başkanlığı görevinde rol alan Tezcan’ın CHP Aydın Milletvekili olarak Meclis’e ilk olarak 2011 yılında girdi. Son olarak 2015 yılında CHP Aydın Milletvekili olarak Meclis’e giren Tezcan şu anda CHP Genel Başkan Yardımcısı’dır.