Başkan Yalım’dan, bayramda görevli olan 112 Acil Çağrı Merkezi ve İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, bayram boyunca görev başında olan 112 Acil Çağrı Merkezi ve İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Çalışanların bayramlarını tebrik eden Yalım, görevlerinde kolaylıklar dilemeyi de ihmal etmedi.
Başkan Yalım’dan, bayramda görevli olan 112 Acil Çağrı Merkezi ve İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyaret

Konuya ilişkin Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, şehirdeki vatandaşların güvenliğini sağlayan ve Ramazan Bayramı’nda da görevi başında olan 112 Acil Çağrı Merkezi ve Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti.

UŞAK BELEDİYESİ PAYLAŞTI

Uşak Belediyesi, X sosyal medya platformu üzerinden Başkan Yalım’ın ziyaretlerine ilişkin görüntüler paylaştı.

Çalışanların bayramını kutlayan Başkan Yalım, görev başında olan personellere de kolaylıklar diledi. İşte Uşak Belediyesi’nin Özkan Yalım’ın ziyaretine ilişkin aktardığı detaylar:

“Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım, şehrimizin huzuru, güvenliği ve sağlığı için Ramazan Bayramı’nda da görevi başında olan 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ve Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

ekran-goruntusu-2024-04-11-132431-min.png

Çalışanların bayramını kutlayan Başkanımız, görev başındaki tüm personele kolaylıklar diledi”

ÇALIŞANLARA KOLAYLIKLAR DİLEMEYİ İHMAL ETMEDİ

Başkan Yalım, Uşak’ın güvenliğin, huzurunu ve sağlığını sağlama noktasında görevli olan 112 Acil Çağrı Merkezi ve Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bulunurken, çalışanların görevlerinde kolaylıklar diledi. O anlar, sosyal medyada üzerinde kısa süre içerisinde yüzlerce kişi tarafından görüntülendi.

Başkan Yalım, bayram boyunca ziyaretlerine devam ediyor.