Başkan Yalım’dan alkışlanacak hareket! İsrafı önlemek için tüm araçları belediye önüne park ettirdi

Uşak Belediye başkanı Özkan Yalım’dan alkışlanacak hareket! Aktarılan son habere göre Başkan Yalım, bayram tatilinde personele zimmetli olan bütün ataçları gereksiz kullanımı önleme amacı ile belediyenin önüne park ettirdi.
Başkan Yalım’dan alkışlanacak hareket! İsrafı önlemek için tüm araçları belediye önüne park ettirdi

Başkan Yalım’ın paylaştığı video, sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem olurken, belediye başkanının bu hareketi, bayramda gereksiz kullanımı ve israfı önlemek için olduğu öğrenildi.

"VERGİLER HİÇBİR ŞEKİLDE HAR VURUP HARMAN SAVRULMUYOR"

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Başkan Yalım şu ifadeleri kullandı:

“Personellerin kullandığı hizmet araçları gördüğünüz gibi belediyemizin önünde şu anda park etmiş durumda. Yaklaşık 1 hafta bayram tatili boyunca belediye araçlarımız gereksiz yere akaryakıt kullanmasın diye hepsini belediyemizin önüne park etmiş durumda. Böylelikle vatandaşımızın ödediği vergiler hiçbir şekilde har vurup harman savrulmadığını özellikle belirtmek istiyorum”

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın belediye araçlarını bayram boyunca belediye binasının önüne park ettirdiğine dair paylaşılan video kısa süre içerisinde gündem olurken, pek çok vatandaş olması gerekenin bu olduğunu dile getirdi.

TATİL 9 GÜNE ÇIKARILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı açıklamasında bayram tatilinin süresini 9 güne çıkarıldığını açıklamıştı. Başkan Yalım da 9 günlü bayram tatili süresi boyunca belediye araçlarının gereksiz yere kullanılmasını ve akaryakıt israfının önlenmesi için araçlarının belediye önüne park edildiğini ifade etti.