Başkan Yalım müjdeyi patlattı! Uşaklılara artık sadece 1 TL oldu

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım tarafından alınan karar ile yeni indirim müjdesi verildi tüm Uşaklılar için artık sadece 1 TL oldu.
Başkan Yalım müjdeyi patlattı! Uşaklılara artık sadece 1 TL oldu

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım koltuğa oturduğu günden bu yana icraatlarına tüm hızı ile devam ederken yeni müjdesini açıkladı. Başkan Yalım belediyeye ait sosyal tesislerde vatandaşların daha fazla yararlanmalarını sağlamak adına çay fiyatlarını düşürdü.

Hijyen koşullarına olan dikkatleri, uygun fiyatları ve lezzetli yemekleriyle vatandaşlardan olumlu dönüşler olan sosyal tesislerde, memnuniyeti arttırmak adına yeni hizmetler verilmeye devam ediyor. Tiritoğlu, Dikilitaş, 100. Yıl Parkı (TOKİ) ve Gençlik Parkı (Gediz Uluyolu) Sosyal Tesislerinde ki çay fiyatı al-götürde sadece 1 TL olarak belirlendi.

UŞAK'TA SOSYAL TESİSLERDE VATANDAŞLARA SADECE 1 TL'DEN ÇAY SATILACAK!

Aldıkları kararla ilgili açıklamalarda bulunan Özkan Yalım, belediyeye ait tesislerdeki fiyatların daha uygun hale getirilmesi gerektiğini ve vatandaşların sosyal tesislerden daha fazla faydalanmasını teşvik etmeyi amaçladıklarını belirtti. Başkan Yalım, "Vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal tesislerimizi daha erişilebilir hale getirmek için çay fiyatlarını 1 TL'ye düşürdük. Bu adım, hem şehrimizin sosyal hayatına katkı sağlayacak hem de belediyemizin hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştıracaktır" dedi.

Başkan Yalım yapmış olduğu açıklamasında belediyeye ait olan sosyal tesisler için yeni fikirleri olduğunu da belirterek vatandaşların talepleri doğrultusunda sosyal tesisleri geliştireceklerini ifade etti. Tesisleri vatandaşlar için daha cazip hale getireceklerini belirten Başkan Yalım Uşaklılar için çalışacaklarını vurguladı.