Başkan Çakın AK Parti Uşak Mahalle Başkanları ile bir araya geldi

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerin çalışmaları tüm hızı ile devam ederken Uşak Belediye Başkanı ve 2024 başkan adayı Mehmet Çakın AK Parti mahalle başkanları ile buluştu.
Başkan Çakın AK Parti Uşak Mahalle Başkanları ile bir araya geldi

Uşak'ta 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlemeye devam ederken AK Parti'nin adayı olarak bir kere daha seçime katılmaya hazırlanan Mehmet Çakın seçim çalışmalarını hızlandırdı. 2019 senesinde yapılan yerel seçimlerde en yüksek oy oranını alarak Uşak Belediye Başkanı seçilme başarısını gösteren Mehmet Çakın, 2024 yerel seçimi için AK Parti tarafından bir kere daha aday gösterilmişti.

Adaylık için adının resmi olarak açıklanmasının ardından seçim çalışmalarını hızlandıran Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın bu kapsamda AK Parti Mahalle Başkanları ile bir araya geldi. Seçim hazırlıkları nedeniyle yapılan toplantıda mahalleler arasındaki son durum masaya yatırılırken yürütülecek yol haritası belirlendi.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIN SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI!

Yerel seçim çalışmaları her geçen gün hızlanırken 31 Mart tarihine yaklaşılırken adayların seçim çalışmaları da hızlandı. Uşak Belediye Başkanı olmak adına seçime katılan adaylar arasında yer alan mevcut belediye başkanı Mehmet Çakın bir kere daha göreve seçilmek adına projelerini anlatmayı sürdürüyor.

usak-operasyon.jpg

Başkan Çakın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında hazırız kararlıyız etiketlerini kullanarak "AK Parti'mizin kıymetli mahalle başkanları ile bir araya gelerek 31 Mart yerel seçim çalışmalarımızı değerlendirdik. Azimle, kararlılıkla çalışmaya ve geleceğe daha güzel bir Uşak bırakmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." diyerek Uşak AK Parti Mahalle Başkanları ile bir araya geldiklerini duyurdu.