Başkan Cahan'dan Kılıçdaroğluna; "Kindar ve müfteri"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini yurt dışına para kaçırmakla suçlamasına tepkiler dinmiyor. İddiaların iftira olduğunu belirterek tepki gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, CHP liderine “ kindar ve müfteri bir muhalefet liderini ne CHP tabanı ne de TBMM hak etmiyor” dedi.
Başkan Cahan'dan Kılıçdaroğluna; "Kindar ve müfteri"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi hakkındaki iddialarına Belediye Başkanı Nurullah Cahan sert tepki gösterdi.

Twitter hesabından #İstifaEtKılıçdaroğlu hastag'i ile yaptığı açıklamasında, iddiaların Cumhurbaşkanına ve ailesi atılan bir iftira olduğu vurgulayan Cahan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye'ye ve Sn. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a iftira atacak kadar kindar ve müfteri bir muhalefet liderini ne CHP tabanı ne de TBMM hak etmiyor.”

"Hodri meydan"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki iddialarına ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde mukim bir banka şubesinden, müvekkillerim adına kayıtlı bir hesap numarasından, yurt dışındaki herhangi bir şahsa veya herhangi bir şirkete tek kuruş para gönderilmemiştir. Gösterdiği belgeler de bunu ispat eden belgeler değildir. Biz yargı önünde Kılıçdaroğlu'ndan hesabını soracağız ve 'hodri meydan' diyoruz, belgeleri yayınlasın." dedi.