Azmi Başaran, İYİ Parti Simav İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Emekli Jandarma Astsubay Azmi Başaran, İYİ Parti Simav İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı
Azmi Başaran, İYİ Parti Simav İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

İYİ Parti Simav İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Emekli Jandarma Astsubay Azmi Başaran yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

İYİ Parti Simav ilçe teşkilatı başkanlığı birinci olağan kongresinin kurucu yönetimin 25.01.2018 günü aldığı kararla 11 Şubat 2018 Pazar günü yapılması kararı alınmıştır.

Ülkemize yeni soluk kazandırmak ve devletimizi ve milletimizi hak ettiği huzurlu yaşam şartlarına kavuşturmak adına siyaset sahnesine önüne çıkarılan binbir güçlüklere ve engellemelere rağmen çıkan İYİ Parti'nin ülkemizin her noktasında iktidar olmasını sağlamak adına bizlerde elimizi bu ağır yükün altına koyma kararı aldık.

Yapılacak olan İYİ Parti Simav ilçe kongresinde İlçe Başkanlığı görevine aday olduğumu açıklıyorum.

Ülkemiz ve milletimiz adına çıktığımız bu yolda bizimle birlikte yol almak isteyen herkese gönül kapımız açık olup İYİ Parti yi ilçemizde en iyi şekilde etkin ve yetkin olarak temsil etmek ,yerelde ve genelde iktidara taşımamıza yardımcı olacak tüm gönüldaşlarla bir araya gelmekten ve desteklerinin bizimle olmasından büyük mutluluk ve kıvanç duyacağım.

Benimle irtibat kurmak isteyen tüm gönüldaşlarımın özele mesaj bırakmalarını istirham ederim.İnşaallah herşey İYİ olacaktır.

Saygılarımla...