AK Parti'den yerel seçim ve anket açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.
AK Parti'den yerel seçim ve anket açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’den yerel seçimlere dair açıklamalar geldi. Yerel seçimler için Türkiye’nin herhangi bir yerinde isim vererek belediye başkanlığına dair anket çalışmaları yapmadıklarını açıklayan Mustafa Şen ortaya atılan iddiaları reddetti.

ANKET ÇALIŞMASI YAPILMADI

Anket açıklaması yapan Mustafa Şen, “Biz, henüz AK Parti olarak Türkiye'nin hiçbir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık. AK Parti adını kullanarak açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyunun bilgisine sunulur.” dedi.

AK PARTİLİLERE SOKAĞA ÇIKIN ÖNERİSİ!

AK Partililerin yerel seçimler için sokağa çıkmalarını isteyen Mustafa Şen, “Partililerimiz yerel seçimler için sokağa çıkmalı ve çalışma yapmalı. Her bir vatandaşımız ile konuşmalıyız. Diyorlar ki yok ekonomi kötü ne diyeceğiz? Biz sokaktayız, vatandaşın nabzını tutuyoruz. Emeklilerin zam talepleri var, haklılar. Onlara gerçeği anlatacağız.

Trabzon’da bir emekli vatandaşımız sokakta gelip bana ‘Bize para vermediniz’ dedi. Ocak ayında maaşının yarı yarıya artacağını söyledim. ‘Şimdi neden yapmıyorsunuz’ şeklinde konuşma devam etti. O zaman da deprem nedeniyle yapamıyoruz para yok dediğimde vatandaşımızın cevabı hepimize örnek olmalı. Para, zam istemediğini deprem bölgesindeki insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasının öncelikli olduğunu ve desteğinin bizden yana devam edeceğini söyledi. Vatandaşımız ile doğru diyalog kurun yeter. Onlar bunca yıldır Cumhurbaşkanımızın yanında yer almışlar, almaya da devam ederler. AK Parti milletin içinden çıkıp milletle bir olmuş siyasi partidir. Diğer siyasi partilerle biz bir değiliz. Biz bu asil milletin gönlüne girmişiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti’de yerel seçimlerde adaylar ile alakalı olarak aday belirleme süreci devam ederken takvime uygun olarak adayların belirlenerek kamuoyuna ilan edileceği söylendi.