AK Parti Uşak İl Teşkilatı 31 Mart için ilçe ve beldelerin belediye başkan adaylarını duyurdu

Yerel seçimlere sayılı zaman kaldı. Partiler de peş peşe adaylarını duyurmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre Uşak AK Parti ilçe ve beldelerin belediye başkan adaylarını açıkladı.
AK Parti Uşak İl Teşkilatı 31 Mart için ilçe ve beldelerin belediye başkan adaylarını duyurdu

Uşak AK Parti İl Teşkilatı bugün yerel seçimler için belediye başkan adaylarını tanıttı. Yeni Kapalı Spor Salonunda Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Çakın’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bahri Yalçın, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, ilçe belediye başkanları ve partililer katılım sağladı.

aw138724-06-min.jpg

BAŞKAN ÇAKIN “CUMHURBAŞKANIMIZIN BÜYÜK DESTEĞİNİ GÖRDÜK”

Açılış konuşması yapan Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın görev yapmış olduğu 5 sene içeresinde zorluklara rağmen hayata geçirmiş olduğu projelerden mutluluk duyduğunu ifade ederek “2019 Yılında milletimizin emaneti olarak almış olduğumuz Uşak Belediye Başkanlığı görevini ekibimizle birlikte yaşamış olduğumuz bütün zorluklara rağmen geçtiğimiz 5 sene içeresinde emanetin hakkını vererek Cumhurbaşkanımızın hizmet ve eser siyaset anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Bütün bu süreçte bu sıkıntılara rağmen bu hizmetleri nasıl yaptınız diye sorduklarında 3 şeyi söylüyoruz. Bunlardan bir tanesi Belediyemizin içeresinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları aşmak için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden tasarruf tedbirleri uygulayıp diğer taraftan da belediyemiz için yeni kaynaklar oluşturuyorduk. Bunun yanında merkezi hükümetimizle uyumlu bir belediye olmanın avantajlarını şehrimize yansıtmak amacıyla değerli milletvekillerimizle, il başkanımızla ve teşkilatımızla sık sık Ankara’nın kapısını aşındırdık ve bütün bakanlıklarımızdan hem maddi hem de işlerimizin yürümesi açısından manevi desteklerini güçlü bir şekilde şehrimizi kazandırmış olduk. Yapmış olduğumuz projelerde önemli bir kısmında bakanlığımızın, hükümetimizin ve tabi ki Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük bir desteğini gördük. Bunun yanında üçüncü olarak da bu dönemde çevremizdeki imkan sahibi hayır severlerimizin çok ciddi desteklerini kazandık. Pek çok projeyi belki de Uşak tarihinde ilk defa belediyenin adına hayırseverlerin katkısıyla sizlerin hizmetlerine sunmuş olduk” dedi.

aw138724-01-min.jpg

YENİ ADAYLAR AÇIKLANDI

İlçe ve belde belediye başkan adayları Banaz Mehmet Cevizci, Eşme Hacı Mustafa Çetin, Karahallı Ali Topçu, Sivaslı Bahri Azatçam, Ulubey Veli Koçlu beldelerde ise Kızılcasöğüt Güngör Oral, Pınarbaşı Mehmet İncekara, Selçikler Osman Bulut, Tatar Zafer Gün ve Yeleğen’de Oktay Çetin olarak açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimiz günler de Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı yeni dönem için yeniden aday olarak açıklamıştı.