AK Parti Kütahya Hisarcık ilçe başkanı belli oldu!

Yerel seçimler öncesinde partilerde çalışmalar hızlanırken AK Parti Kütahya Hisarcık ilçe başkanlığı görevine Abdullah Akbulut'un atandığı açıklandı.
AK Parti Kütahya Hisarcık ilçe başkanı belli oldu!

2023 yılının Mayıs ayında yapılan genel seçimlerden bir kere daha birinci parti olarak çıkmayı başaran AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları hızlandı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacağı açıklanan yerel seçimler öncesi yine birinci parti olmak için çalışmalar yapan AK Parti'de Kütahya Hisarcık ilçe başkanı belirlendi.

Daha önce AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Ahmet Çümen'in İl Genel Meclisi üyeliğini açıklamasının ardından boşalan koltuğa Abdullah Akbulut atandı. Yapılan atama hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Hisarcık İle Başkanı Abdullah Akbulut Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini sunarak seçimler için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

AK PARTİ'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI HIZLANDI!

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ahmet Çümen’in İl Genel Meclisi üyeliğine aday olması dolayısıyla boşalan AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığına, Abdullah Akbulut atandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Abdullah Akbulut, ”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir’in olurları ile AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir.

İl Başkanımız Mustafa Önsay’a, milletvekillerimiz Adil Biçer, Mehmet Demir ve İsmail Çağlar İsmail Çağlar Bayırcı’ya, Belediye Başkanımız Fatih Çalışkan’a, ilçe teşkilatımıza teşekkürü borç bilir, ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hep birlikte durmak yok, yola devam” dedi.

AK Parti tüm Türkiye'de olduğu gibi Kütahya'da da belde, ilçe ve il genelinde en fazla belediye başkanı sayısına ulaşmak için çalışacak.