AK Parti Domaniç İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nda görev değişimi!

Domaniç AK Parti ilçe gençlik kollarında görev değişimi için devir teslim töreni düzenlendi..
AK Parti Domaniç İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nda görev değişimi!

2024 yılının Mart ayında yapılacağı kesinleşen yerel seçimler için partilerin çalışmaları tüm hızı ile devam ederken AK Parti'de il ve ilçe teşkilatlarında da görev değişimleri yaşanıyor. Yeni görevlere getirilen ya da aday olan kişilerden boşalan koltuklara yeni atamalar yapılıyor.

Bu atamalardan biri de AK Parti Domaniç İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nda yaşandı. Anılcan Açıkgöz'ün sürdürdüğü görevinden ayrılması üzerine boşalan koltuğa Mehmet Boz getirilmişti. Boz için beklenen devir teslim töreni gerçekleştirildi.

AK PARTİ DOMANİÇ İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MEHMET BOZ OLDU!

AK Parti Domaniç İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi. Anılcan Açıkgöz’ün AK Parti Domaniç İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan ayrılmasının ardından göreve Mehmet Boz getirilmişti.

AK Parti Domaniç İlçe Başkanlığındaki devir teslim töreni İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Berk Sildir başkanlığında gerçekleşti. İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Berk Sildir törende, göstermiş oldukları üstün gayret ve emeklerinden dolayı Anılcan Açıkgöz ve yönetimine teşekkür ederken, görevi devralan Mehmet Boz’a başarılar diledi.

Mehmet Boz önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin Domaniç ve Kütahya'da en yüksek oy oranını elde etmelerini sağlamak amacı ile çalışmalara devam edeceklerini ifade ederek eski yönetime de teşekkürlerini sundu.