AK Parti Büyükşehir belediye adayları 2024 ne zaman açıklanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti belediye başkan adayları için son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı.
AK Parti Büyükşehir belediye adayları 2024 ne zaman açıklanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

AK Parti Büyükşehir belediye adayları 2024 ne zaman açıklanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu son dakika açıklaması ile AK Parti'nin 2024 yerel seçimleri için büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacakları tarihi duyurdu.

Mart ayında yapılacağı açıklanan yerel seçimler öncesinde gözler partilerin adaylarına çevrilirken CHP dün akşam yapmış olduğu açıklamasında Ankara ve İstanbul adayları ile bazı ilçe adaylaranı da duyurmuştu. Gözler AK Parti adaylarına çevrilirken konu hakkında son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

AK PARTİ 2024 YEREL SEÇİM ÖNCESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılana açıklamada ''Adana İzmir büyükşehirlerin gerek milletvekilleri gerek teşkilat gerekse belediye başkanları ile toplantımızı yaptık. Onların temayüllerini aldık. Pazar günü 3 bölgenin de temayüllerini alacağız. Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bu arada bazı illerin adaylarını açıklayabiliriz. Gelen temayüllere göre bu çalışmaları değerlendirip gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz.

Dün akşam Sayın Biden ile etraflıca görüşmemiz oldu. Görüşmenin ana başlıklarından biri F-16'lardı. F-16 ile ilgili gelişmeler kousunda Biden kendisinin olumlu bir bakış açısı olduğunu söylüyor. Gazze konusunu Biden ile etraflıca ele aldık. İsrail artık bir yalnızlığa doğru gidiyor.'' diyerek adayları Aralık ayı sonuna kadar açıklayacaklarını ifade ettiler. Pazar günü 3 bölge için daha teyammül çalışmaları yapılacağı ifade edilirken teyamül çalışmalarının sonuçlarına göre karar verilecek.