AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı 2024 Hüseyin Ceylan Uluçay oldu! Kimdir nereli kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu son dakika açıklaması ile AK Parti Afyon belediye başkan adayı olarak Hüseyin Ceylan Uluçay'ın ismini açıkladı.
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı 2024 Hüseyin Ceylan Uluçay oldu! Kimdir nereli kaç yaşında?

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı 2024 Hüseyin Ceylan Uluçay oldu! Kimdir nereli kaç yaşında? Bugün Ankara'da düzenlenen 2. Aday Tanıtım Toplantısı ile AK Parti 48 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı.

7 ilde MHP'nin adayını destekleyeceklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir önceki aday tanıtım toplantısında açıklanan diğer adaylarla beraber tüm illerde belediye başkan adayları açıklanmış oldu. İlçe belediye başkan adayları için ise süreç devam ediyor. Şubat ayında YSK'ya adayların bildirimi zorunlu olduğu için son güne kadar listeler tamamlanmış olacak.

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 2024 KİM OLDU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında Afyonkarahisar 2024 belediye başkan adayı olarak Hüseyin Ceylan Uluçay'ın adını açıkladı.

HÜSEYİN CEYLAN ULUÇAY KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 1986 yılında Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarhisar 'da tamamlayan Uluçay, Yaşar Üniversitesi İşletme Bölümününden mezun olmasının ardından Mali Müşavirlik mesleğini icra etmeye başladı. Uluçay, halen Mali Müşavirlik yapmakta olup aynı zamanda ticaretle uğraşmaktadır.

22 Eylül 2020 tarihinde AK Parti Afyonkarahisar İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olan Hüseyin Ceylan Uluçay, yaptığı çalışmaların ardından il başkanlığı görevine getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tarafından yapılan açıklama ile 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak seçime girmeye hak kazandı.