AK Parti aday tanıtım toplantısı ertelendi

Gelen bir son dakika haberine göre AK Parti aday tanıtım toplantısı ertelendi. Bu pazar günü yapılması planlanan ve kalan adayların açıklanacağı ifade edilen AK Parti aday tanıtım toplantısı ileri bir tarihe ertelendi. Detaylar haberimizde..
AK Parti aday tanıtım toplantısı ertelendi

Konu ile ilgili açıklama Ömer Çelik tarafından geldi. Çelik, yaptığı açıklamasında bu hafta sonu yapılması planlanan aday tanıtım toplantısının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile ertelendiği ifade edildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, akşam saatlerinde Pençe Kilit harekatı bölgesinden gelen şehit haberleri sebebi ile hafta sonu Ankara’da yapılacak aday tanıtım toplantısının ertelendiğini açıkladı.

ÖMER ÇELİK DUYURDU

Ömer Çelik'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklaması şöyle:

“Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn @RTErdogan’ın kararıyla ertelenmiştir.

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir”

AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI

AK Parti’nin bu hafta sonu yapacağı ve tüm türkiye2nin merakla beklediği aday tanıtım toplantısı şehit haberleri sebebi ile ertelendi.

İlginizi çekebilecek diğer politika haberleri:

Az önce son dakika olarak açıklama yapan Ömer Çelik, bu hafta sonu yapılacak olan aday tanıtım toplantısının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. AK Parti aday tanıtım toplantısının ne zaman yapılacağına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.