Uşak'ta 100. Yıl Cumhuriyet Konseri kulakların pasını silecek

Uşak Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 100. yıl Cumhuriyet konseri için geri sayım başladı.
Uşak'ta 100. Yıl Cumhuriyet Konseri kulakların pasını silecek

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları tüm hızı ile devam ederken Uşak Belediyesi bugün kutlamalar kapsamında düzenlenecek özel konser etkinliğini duyurdu. Dün Uşak'ta gün boyu devam eden çok sayıda etkinliğin ardından bu gece de Uşak Belediyesi Kent Orkestrası ve Uşak Neva Musikisi Derneği ortaklığı ile düzenlenen konser etkinliği kulakların pasını silecek.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan konser etkinliği kapsamında Şef Murat Şahintürk'ün önderliğinde ve Halil Ülker'in koordinatörlüğünde birbirinden güzel eserler hayat bulacak. Uşak Kültür Sanat Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen konserde Uşak Kent Orkestrası ile Uşak Neva Musiki Derneği birbirinden çok sevilen şarkılara yer verecek.

UŞAK'TA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI 100. YIL KONSERİ İLE DEVAM EDECEK!

Uşak'ta dün gün boyu devam eden kutlama etkinlikleri ile Uşaklılar Cumhuriyetin 100. yılında tek yürek bir araya gelmişti. Uşak'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkuyla kutlanması için 3 gün önceden başlayan etkinlikler Pazar günü düzenlenen gösterilerle coşkuyu daha da zirveye taşıdı. Günün ilk etkinliği 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda 1923 kişinin katılımıyla gerçekleşen "İslamoğlu" halk oyunu gösterisi oldu. Ardından kortej yürüyüşü gerçekleştirildi ve birbirinden özel topluluklar vatandaşları selamladı. Daha sonra Atapark'ta düzenlenen 3x3 basketbol turnuvasında ise yetenekli sporcuların kendilerini gösterdikleri rekabet dolu maçlara ev sahipliği yaptı.

konser-1.jpg

Kutlamalar bu gece saat 20:00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan konser etkinliği ile sona erecek.