Kirli Sepeti dizisi 1. bölüm ilk fragmanı yayımlandı! Dizi konusu oyuncuları nerede çekiliyor?

Televizyonların yeni sezon dizi tanıtımları başlarken bunlardan biri de Fox TV kirli sepeti dizisi oldu.

Kirli Sepeti dizisi 1. bölüm ilk fragmanı yayımlandı! Dizi konusu oyuncuları nerede çekiliyor? - Yaz tatilinin sona ermesine sayılı günler kala televizyon kanallarının yeni sezon hazırlıkları da başladı.

Kış sezonuna hızlı bir başlangıç yapmak ve en çok izlenen dizilere imza atmak için çalışmalarına hız verirken peş peşe yeni dizi fragramanları da yayımlanmaya başlandı. Bu fragmanlardan birini de Fox TV yayımladı.

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği, yeni dizi “Kirli Sepeti”nin ilk tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen tanıtımın yayınlanmasıyla beraber sosyal medyada ses getiren ‘‘Kirli Sepeti’ sosylal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kirli Sepeti dizi konusu İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumu konu alan dizide; aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesiyle izleyicinin karşısına çıkacak. Dizi çekimleri İstanbul'da belirlenen muhitlerde ve dizi için özel olarak kurulan stüdyoda gerçekleştirilecek.