GELİNİM MUTFAKTA ELENEN gelin kim? 19 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta elenen gelin günün en sık araştırılan konuları arasında yerini aldı. Yarışmacılar, birbirinden farklı tarifleri deneyerek en yüksek puanı almaya ve altınları kazanmaya çalışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi?
GELİNİM MUTFAKTA ELENEN gelin kim? 19 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu

Her Cuma olduğu gibi bu Cuma da Gelini Mutfakta’da heyecanlı bir yarış oldu. 4 gelinden biri bu hafta yarışmaya devam edecek. Günün tatlısını güzel yapan gelinler hem sunucudan hem de kayınvalidelerden yüksek puan alarak yarışmada kalmaya çalıştı. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 19 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu

Hafta içi her gün gündüz kuşağı Kanal D ekranlarında yayımlanan Gelinim Mutfakta finali bugün oynandı. Başarılı olan yarışmacı günün çeyrek altınını ve haftanın 10 bileziğini kaptı. Peki, bugün Gelinim Mutfakta kim elendi?

GELİNİM MUTFAKTA 10 BİLEZİĞİ KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta 19 Nisan günü haftanın başarılı ve 10 bileziğini almaya hak kazanan sim Yeşim oldu. Yeşim 10 bileziğin sahibi olurken, çeyrek altını da aldı. Bunun yanı sıra bugün gelinler yaptıkları hata yüzünden eksi puanlar aldı. Seda’nın -4 puan ceza aldığı biliniyor.

Gelinim Mutfakta’da son olarak 18 Nisan’da çeyrek altını Damla gelin almıştı.

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Kanal D’nin sevilen yarışmasında ilginç bir olay yaşandı. Haftanın birincisi olan Yeşim bilezikleri iade etmek şartı ile bu hafta elenme olmamasını istedi. Ancak program yetkilileri bu teklifi kabul etmedi. Eleme olmayacağını söyleyen sunucu Nursel Ergin, Yeşim’den bilezikleri de geri almadı. Dolayısı ile Gelinim Mutfakta’da bu hafta eleme olmadı.

19 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Puan durumu şu şekilde oldu:

Yeşim: 76

Damla: 68

Seda: 42

Burçin: 9