Kirpikleri 1 haftada uzatıyor! Bu formül tam bir mucize

Kirpiklerin ve kaşların kısa sürede uzamasını ve gürleşmesini sağlayan doğal formül. Adeta bir mucize. Uzmanlar tarafından önerilmiştir.
Kirpikleri 1 haftada uzatıyor! Bu formül tam bir mucize

Kirpikler ve kaşlar çeşitli sebeplerden dolayı dökülebiliyor veya seyrelebiliyor. Kirpiklerin gür ve sağlıklı olması için kullanılan bazı doğal yağlar ve karışımlar bulunmaktadır. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bu doğal formülleri araştırdık. Uzmanlar tarafından önerilen bu formül kirpiklerinizi tam 1 haftada uzatacak. Peki bu formül nedir?

Kirpikleri uzatarak köklerini güçlendiren doğal yöntemler birçok uzman tarafından önerilmektedir. Eğer kirpik ve kaşlara iyi bakılmazsa zamanla dökülmeler meydana gelebilir. Normalde kalın ve siyah olan kirpik ve kaşlar bazı durumlarda incelip açılabiliyor. İşte bunun önüne geçmek için yapılması gereken yöntemi sizler için derledik.

KİRPİKLER 1 HAFTADA UZAYACAK

Kirpik ve kaşlara doğal bir şekilde bakım yapmak için çemen otu tohumu, hint yağı, yeşil çay ve aloe vera gibi yağlar kullanılabilir. Bu gibi doğal yağlar saçları, kirpkileri ve kaşları olduğundan daha gür hale getirecektir. Bu şekilde doğru kullanımda istenilen uzunluğu ve gürlüğe sahip olabileceksiniz. 

Kiprik ve kaşları uzatmak için yapılması gereken karışım ise şu şekildedir;

Öncelikle gerekli malzemeler şu şekildedir; 

Hint yağı 1 yemek kaşığı kadar
Hindistan cevizi yağı 1 tatlı kaşığı kadar
E vitamini yağı ½ çay kaşığı kadar. 

Şimdi ise hazırlanışına geçelim. Öncelikle 1 çorba kaşığı hindistancevizi yağına 1 çorba kaşığı kadar hint yağı ekleyin. Daha sonra E vitamini yağını da yarım çay kaşığı ekleyin. Üç yağın iyiyce karışması için güzelce karıştırın. Daha sonra yüzünüzü güzelce yıkayıp kripkilere ve kaşlara bu boş bir maskara fırçası ile uygulayaın. İşte bunu düzenli olarak kullandığınız zaman 1 haftada kaşlar ve kirpikler uzayacak ve istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlayacaktır. 

Bu tarz haberlerden anında habedar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler