Bulaşık deterjanı içerisine bir fiske tuz ekleyin SİHİRLİ FORMÜL etkisine inanamayacaksınız

Mutfakta temizlik tüyosu arayanlara kolay fırın temizliği yapmak isteyenlere gizli sır açıklandı.
Bulaşık deterjanı içerisine bir fiske tuz ekleyin SİHİRLİ FORMÜL etkisine inanamayacaksınız

Bulaşık deterjanı içerisine bir fiske tuz ekleyin etkisine inanamayacaksınız - Yaşam alanlarının en çok kullanılan bölümleri arasında başta yer alan mutfak bu nedenle temizlik konusunda son derece yorucu olabilmektedir.

Pratik mutfak temizliği yapmak isteyen kişilere yeni öneriler açıklanırken yine ağır kimyasallar kullanmadan evlerini temizlemek isteyen kişilere doğal temizlik tüyosu geldi. Tuzun muhteşem faydası ortaya çıktı, mutfakta temizlik yaparken bu karışımı uygulayın işiniz kolaylaşsın...

MUTFAKTA ÇIKMAYAN LEKELER, KOLAY FIRIN TEMİZLİĞİ İÇİN BUNU UYGULAYIN!

Sık sık kullanılan fırınlar mutfak temizliği yaparken en çok vakit kaybedilen yerler arasında ilk sırada bulunurken kolay fırın temizliği için sihirli formül ortaya çıktı.

1 ölçek bulaşık makinesi parlatıcısı

1 çay bardağı sirke

1 paket karbonat

1 çay kaşığı tuz

Tüm malzemeleri bir sprey şişe içerisine ekleyin ve iyice eriyene kadar karıştırın. Ardından temizleyeceğiniz yüzeyin üzerine sıkarak bir süre bekleyin. Ardından ovalayarak silin ve temiz bir bezle durulayın.

Fırın temizliği için kullanacaksanız bu durumada fırını önden ısıtın ve karışımı bu şekilde sıkın. Sıcak fırın yüzeyinde temizlik daha etkili olacaktır. Daha iyi temizlenmesi için işlemi tekrarlayabilirsiniz.