Asgari ücretli çalışanlar dikkat! Milyonlarca kişiye ikramiye ödemesi gelebilir işte o detay

Türkiye'de asgari ücret alan milyonlarca vatandaş; Ramazan Bayramı öncesinde kendilerine bir ikramiye veya bayram harçlığı verilip verilmeyeceğini araştırıyor.
Asgari ücretli çalışanlar dikkat! Milyonlarca kişiye ikramiye ödemesi gelebilir işte o detay

Asgari ücretli çalışanlar dikkat! Milyonlarca kişiye ikramiye ödemesi gelebilir işte o detay - Türkiye'de asgari ücret alan milyonlarca vatandaş; Ramazan Bayramı öncesinde kendilerine bir ikramiye veya bayram harçlığı verilip verilmeyeceğini araştırıyor. Bu süreçte bayram harçlığı verilip verilmeyeceği merak edilirken gelen son dakika bilgileri de usakgundem.com adresinde yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi asgari ücrete ek zam yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu. Buna göre de seçimden önce olmasa da Temmuz ayı itibariyle ek bir zam yapacaklarını açıklamışlardı.

Ek zam açıklamaları sonrasında ise asgari ücretle çalışan vatandaşları sevilendiren yeni müjdeler gelip gelmeyeceği de büyük merak konusu. 

ASGARİ ÜCRETLİYE İKRAMİYE VERİLECEK Mİ?

Türkiye'de emeklilere sağlanan ek zam sonrasında asgari ücretli vatandaşlar; seçim öncesinde kendilerine yeni müjdeler gelip gelmeyeceğini merakla sorguluyor. Hem seçim öncesi hem de Ramazan Bayramı öncesi olması sebebiyle asgari ücretli vatandaşlar; bir bayram ikramiyesi veya bayram harçlığı beklentilerine girerken bu konularda da herhangi bir düzenleme gelmeyeceği ifade edildi.

İkramiye ödemesi yapılması için kanun gerekirken TBMM'e seçime kadar tatile girdi.

ÖZEL SEKTÖRE YENİ MÜJDELER GELEBİLİR

Türkiye'de asgari ücretli ve diğer vatandaşlara yeni müjdelerin gelebileceği düşünülüyor. Son günlerde konuşulan cep harçlığı gibi özel sektörde de ikramiye ödemeleri yapılabilir.