UTSO Başkanı Selim Kandemir yeniden adaylığını açıkladı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir, Nisan ayında yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı. 
UTSO Başkanı Selim Kandemir yeniden adaylığını açıkladı

Selim Kandemir, düzenlediği basın toplantısında, 2 yıllık görev süresini değerlendirerek 2 Nisan'da  yapılacak UTSO seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Seçimlerde kenti kapsayan, dinamik ve heyecanlı ekibiyle aday olacağını ifade eden Kandemir, üyelere daha iyi hizmet sunmak amacında olduklarını belirtti. 

Görev süresi boyunca uyum meclis üyeleri ile uyum içinde çalıştıklarını aktaran Kandemir, şunları ifade etti:

"Geçmişte olduğu gibi, bugün de bundan sonra da cazibenin adı ve adresi olmaya devam edecek olan Uşak için yapılacak her çalışmada yer almaya ve öncü olmaya devam edeceğiz. Sadece bürokratik işlemler yapan bir kurum olarak değil, kentin ticaretine, sanayisine eğitimine ve sağlığına kadar her alanda kente fayda sağlamaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Üyelerin gücüyle, gücüne güç katan bir odayız. Hizmet odaklı ve süreklilik ilkesini benimseyerek, üyelerimizin görüşleri ve talepleri doğrultusunda ben anlayışıyla değil, biz anlayışıyla çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Kadromuza büyük oranda yeni ve genç arkadaşlarımızı katarak, deneyimli arkadaşlarımızın tecrübesini genç arkadaşlarımızın enerjisi ile birleştirerek profesyonel ve dinamik bir ekip kurduk."

UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman ise Kandemir ile hareket ettiklerini belirterek yeni dönemde daha önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti. 

Toplantıya, meclis ve meslek komite üye adayları da katıldı.