Uşak Üniversitesi'nde "Endüstri 4.0 İşletmeler ve Toplum Üzerindeki Etkileri" konferansı

Uşak Üniversitesi'nde "Endüstri 4.0 İşletmeler ve Toplum Üzerindeki Etkileri" konulu konferans gerçekleştirildi
Uşak Üniversitesi'nde "Endüstri 4.0 İşletmeler ve Toplum Üzerindeki Etkileri" konferansı

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen konferansta konuşan Uşak Valisi Salim Demir, Uşak'ta sanayi ile bilimin buluşmasının yapılabilmesi için çeşitli etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Artık dünyanın küçüldüğünü ifade eden Vali Demir, "Endüstri 4.0 tanıtımı ile ilgili dünyanın ve ülkemizin artık sanayi ile bilimin buluşması ve beraber olmasını ifade eden Endüstri 4.0 ile ilgili olan bu programın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Artık dünya Endüstri 4.0'a geçiyor. Bu ne demek artık Uşak'ta bulunan bir sanayi tesisi sadece Uşak'taki insanlara hizmet etmeyecek. Sadece Uşak'taki sanayi işletmeleri ile rekabet etmeyecek. Sadece Türkiye'deki sanayi işletmeleriyle de rekabet etmeyecek." diye konuştu.

Konferansta Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ercan Öztemel, Endüstri 4.0 ilgili sunum yaptı.

Konferansa, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selim Kandemir ve Uşak Üniversitesi Rektörü Ekrem Savaş  katıldı.