Uşaksporlular Derneği’nin İlk Ziyareti Cahan’a Oldu

Yeni kurulan 1967 Uşaksporlular Derneği Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.
Uşaksporlular Derneği’nin İlk Ziyareti Cahan’a Oldu

Yakaladığı çıkışla birlikte Uşak’ta büyük bir seyirci desteğini arkasına alan lider UTAŞ Uşakspor için taraftar derneği kuruldu. Uşakspor’u destekleyen binlerce vatandaşı tek bir çatı atında toplamayı hedefleyen 1967 Uşaksporlular Derneği ile artık Aşigolar birlikteliklerini resmiyete döktü.

Dernek kuruluşunun gerçekleşmesinin ardındansa ilk ziyaret futbolun ve diğer spor dallarının Uşak’taki en büyük destekçisi olan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a oldu. Yönetim kuruluyla birlikte Nurullah Cahan’ı ziyaret eden Dernek Başkanı Argan Arıcak, “Uşak’ta futbolun kısa sürede bu kadar çıkış sağlamasında en büyük desteği Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’dan gördük. Uşak halkı adına ifade edebilirim ki, hem geçtiğimiz yıl yakaladığımız şampiyonluk hem de bu yılki liderlik serüvenimizin altındaki imzasından dolayı kendisine minnettarız. Maddi ve manevi desteğini hiç eksik etmedi. Rahatlıkla sporun hamisi olduğunu söyleyebiliriz.”  dedi.

Taleplerini ilettiklerini ve Başkan Nurullah Cahan’dan da destek alacaklarını paylaşan Argan, sıcak karşılama ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Kentin, UTAŞ Uşakspor ile spor anlamında bir yükselişe geçtiğini kaydeden Cahan,”7’den 77’ye tüm vatandaşlarımız her maçta stadımızı dolduruyor. Futbol takımımız ile şehirde spor alanında bir dinamizm yakalandı. Güçlü bir kadro ile hedefimiz takımımızı 2. Lige çıkartmak. Ben tüm varlığını sahaya yansıtarak tarih yazan değerli sporcularımızı, teknik kadromuzu kutluyor, desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır hasreti çekilen bir dernek ihtiyacını sağlayan dernek başkanımızın her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyor, derneğimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Daha sonra 1967 Uşaksporlular Derneği üyeleri tarafından Başkan Nurullah Cahan’a üzerinde adının yazdığı 64 numaralı Uşakspor forması hediye edildi.