Uşak Belediyesi'nden iftara davet!

Uşak Belediyesi’nin “Mahallede İftar Var” etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Yeni iftar programı açıklanırken 20 Mart Çarşamba günü üç mahalle Cuma Pazarı’nda iftar etkinliğine davet edildi.
Uşak Belediyesi'nden iftara davet!

Uşak Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Bu etkinlikler ile beraber Uşaklılara geçmiş Ramazanlarının ruhunun yansıtıldığı iftar programları yapılıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde oruçların açıldığı iftar organizasyonunda Uşak Belediyesi tün Uşaklıları bir araya getirerek günün anlamına uygun bir ortam sağlanıyor. Uşak Belediyesi’nin “Mahallede İftar Var” organizasyonu için 20 Mart Çarşamba tarihli programı açıklandı.

3 MAHALLE İFTARDA BULUŞUYOR!

Uşak Belediyesi’nin iftar organizasyonunda 20 Mart Çarşamba günü 3 mahalle buluşacak. Hazırlanan programa göre Mehmet Akif Ersoy, Elmalıdere ve Sarayaltı mahallelerindeki vatandaşlar beraberce iftar yapacaklar. Bu iftar organizasyonu için Cuma pazarı yer olarak belirlendi. Saat 17:00’da başlayacak etkinliğe tüm Uşaklılar davet edildiler.

BAŞKAN ÇAKIN DAVET ETTİ!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın düzenlenecek olan iftar organizasyonu hakkında, “Ramazan ayının maneviyatını yaşadığımız bugünlerde kentimizde birlik ve beraberliği ön plana çıkaracak etkinliklere önem veriyoruz. Mahallede İftar Var da bu özelliklere sahip bir etkinliğimizdir. Uşaklılar ile bir araya gelip iftarlarımızı bir şenlik havasında geçiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu etkinliğimize davet ediyorum.” dedi.

Uşak Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre Mahallede İftar Var etkinliğinde Cuma Pazarı’nda vatandaşlar oruçlarını açabilecek ve ardından da iftar sonrası yapılacak keyifli gösterilerle güzel bir akşam geçirebilecekler.