Uşak Belediyesi açıkladı! Yeni saatler belli oldu!

Uşak Belediyesi tarafından bir duyuru yayınlanarak vatandaşlara bilgilendirmede bulunuldu. Buna göre Kayaağıl Termal Tesisleri halk otobüsünün saatleri değişti.
Uşak Belediyesi açıkladı! Yeni saatler belli oldu!

Uşak Belediyesi vatandaşlara etkin bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Her alanda her hizmeti Uşaklıların ayağına kadar ulaştıran Uşak Belediyesi aynı zamanda interaktif belediyeciliğin güzel bir örneği olarak hizmetlere ilişkin yapılan değişiklikleri anında vatandaşlara duyuruyor. Bu kapsamda Uşak Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından gün içerisinde vatandaşlara önemli bilgilendirmeler yapılıyor. Son olarak Kayaağıl Termal Tesisleri’ne ulaşımın sağlandığı halk otobüslerinde yapılan saat değişiklikleri duyuruldu.

YENİ SAATLER AÇIKLANDI!

Uşak Belediyesi’nin vermiş olduğu bilgilere göre 25 numaralı Kayaağıl Termal Tesisleri halk otobüsünün gidiş-dönüş saatleri şu şekilde oldu:

Orman Dairesi Önü Kalkış: 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00
Kayaağıl Termal Kalkış: 10:15, 12:15, 14:15, 16:15, 18:15, 22:10

usak.jpg

GİDİŞ – DÖNÜŞ SAATLERİNE DİKKAT!

Uşak’ta önemli bir turizm potansiyeli olan merkezlerden birisi şeklinde değerlendirilen Kayaağıl Termal Tesisleri için Uşaklılar da önemli derecede ilgi gösteriyorlar. Bu tesislerin imkanlarından yararlanmak isteyenlere Uşak Belediyesi toplu ulaşım imkanı da sağlıyor. Bu imkan çerçevesinde ise yapılacak olan hizmetin idaresine ilişkin değişiklikler anında vatandaşlara bilgi olarak aktarılıyor.

Uşak Belediyesi’nin toplu ulaşım hizmetleri herhangi bir aksamaya meydan verilmeden devam ediyor. Uşaklılar şehrin dört bir tarafından belediyenin toplu ulaşım imkanları ile erişebiliyorlar. Bu açıdan Uşak Belediyesi’ne teşekkürlerini ileten Uşaklılar yararlandıkları hizmetlerden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ediyorlar.