Uşak Alperen Ocakları Çanakkale Şehitlerini Andı

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıldönümü dolayısıyla Tiritoğlu Parkı'nda Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı bayanlar birimi tarafından vatandaşlara üzüm hoşafı ihram edildi.
Uşak Alperen Ocakları Çanakkale Şehitlerini Andı

Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığınca Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıldönümü nedeniyle Çanakkale Şehitlerini anma etkinliği düzenlendi.

Tiritoğlu Parkı'nda  düzenlenen etkinlikte Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı bayanlar birimi tafafından vatandaşlara üzüm hoşafı ikram edildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Uşak İl Başkanı Bekir Alperen, Alperen Ocakları Uşak il Başkanı Mehmet Sezer ve teşkilat mensuplarının katıldığı etkinlikte Alperen Ocakları Uşak Bayan Teşkilatı adına basın açıklaması yapan Meliha Uz şunları kaydetti;

Değerli basın mensupları, kıymetli hemşehrilerim, yiğit dava arkadaşlarım.

Sizleri selamların en yücesi olan Allah'ın selamıyla selamlıyorum .

Konuşmama başlamadan önce Afri'nde şehit olan askerlerimizi saygı ve minnetle anıyor ailelerine başsaglıgı diliyorum.

Halihazırda vatan için cihad eden mehmetçiğimizi Rabbim muzaffer kılsın.

Çanakkale Boğazı’nda ve Gelibolu yarımadasında cereyan eden deniz ve kara savaşları ,Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran, birer Zafer destanıdır. Dünya savaş tarihine geçen Çanakkale destanı, Türk tarihinin şeref nişanesi olmuştur. "Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber. Sana aguşunu açmış duruyor peygamber." şairinde mısralarında belirttiği gibi Çanakkale muharebesi, inanmış bir milletin neler başarabileceğini , tüm dünyaya göstermiştir. Dün 7 düveli karşımıza alarak, kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle vatan toprağını düşmana çiğnetmedik. Canları pahasına, bizlere bu cennet vatanı yurt eden ecdadımızın önünde , saygıyla eğiliyorum.

Ruhları şad olsun.

Sözlerime son verirken Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun da dediği gibi : "Çanakkale vatandır, Geçilmez ! Çanakkale topraktır, Satılmaz ! Çanakkale Devlettir, Kültürdür ! Çanakkale Geçilmez ve Geçilmeyecektir !" Bugün burada cephede aç susuz mücadele eden atalarımızı yad etmek için bir araya geldik, onların bir günlük yiyeceği olan üzüm hoşafını Uşaklı hemşehrilerimize ikram edeceğiz, atalarımızın yaşamış olduğu zorlukları bir nebzede olsa hatırlamış olacağız.

Katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ederim.