İzmir'de metro kazası! İZBAN raydan çıktı yolcular acil tahliye edildi

İzmir'de son dakika yaşanan metro kazası büyük panik ve korku yaşanmasına neden oldu. İZBAN raydan çıktı.
İzmir'de metro kazası! İZBAN raydan çıktı yolcular acil tahliye edildi

İZMİR (İHA) - İzmir Konak'ta Karşıyaka istikametinden Cumaovası yönüne gittiği belirtilen İZBAN Alsancak makas bölgesinde raydan çıktı. İZBAN'da seyahat eden yüzlerce yolcu büyük panik ve korku yaşanırken acil çıkış kapılarından tahliye edildi.

HALKAPINAR - ALSANCAK ARASINDA İZBAN ARIZASI!

Halkapınar istasyonundan çıktıktan sonra Alsancak istasyonu yönünde ilerleyen İZBAN makas bölgesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle raydan çıktı.

İzmir Konak’ta seyir halindeki İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) Alsancak makas bölgesinde raydan çıktı. Yüzlerce vatandaş acil çıkış kapsında tahliye edilerek, raylar üzerinde yürüyerek bölgeden uzaklaştı. Raydan çıkan İZBAN havadan görüntülendi.

zban-seferi.jpg

İzmir Konak’ta, Karşıyaka istikametinden Cumaovası yönüne gitmekte olan İZBAN, Halkapınar İstasyonu’ndan çıktıktan sonra Alsancak İstasyonu’na girmek üzereyken, makas bölgesinde raydan çıktı.

Yüzlerce yolcusu bulunan İZBAN açılan acil çıkış kapılarından tahliye edilerek raylara indi. Yolcular raylar üzerinden büyük panik ve korku ile bölgeden uzaklaşırken raydan çıkan İZBAN ise havadan görüntülendi.