CUMA MESAJLARI hayırlı Cumalar! 19 Nisan en güzel Cuma mesajları

Cuma mesajları Müslümanların Cuma günü en sık araştırdığı konular arasında yerini alıyor. En güzel Cuma mesajları hakkında merak edilen her şey haberimizde! Hayırlı Cuma kutlaması yapmak isteyenler için en güzel Cuma mesajları..
CUMA MESAJLARI hayırlı Cumalar! 19 Nisan en güzel Cuma mesajları

Her Cuma olduğu gibi bu Cuma da sevdiklerinin Cuma’sını kutlamak isteyenler için hayırlı Cumalar mesajlarını sizler için derledik. 19 Nisan WhatsApp ve SMS Cuma mesajları ayetli ayetsiz haberimize eklendi.

19 NİSAN CUMA MESAJLARI

19 Nisan Cumasına özel resimli, yazılı, ayetli, farklı, dualı en güzel Cuma mesajları ve sözleri şu şekilde:

Allah’u Teala’yı zikretmek için bir kavim toplanırlar ve bu toplanmaları ile sadece Allah’ın rızasını isterlerse, (o meclisin sonunda) Allah’ın emriyle gökten bir melek, bağışlanmış olarak kalkınız. Muhakkak sizin kötülükleriniz, iyiliklere dönüştürülmüştür, diye ilan eder. Cuma gününüz mübarek olsun, dua eder dua beklerim. SELAMLAR…

3524935-6d91fad690dceda29cf87ac5f233ab21-640x640.jpg

Elimde bir şeyim yok deme: Yüzündeki tebessüm en büyük sadakadır. Diyecek sözüm yok deyipte susma: Allah’ın selamı en büyük kelamdır. Kimseye yardım edemiyorum deyip ümidini kesme: Ettiğin dua en büyük yardımdır. Ümidim yok deyip gaflete dalma: Rabbimin kapısı her zaman açıktır. Dua ve Selametle Hayırlı Cumalar.

Allah’ım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur.Omzumuzda onca günah yüküyle, sana açtık ellerimizi! Derinden bir of değil, yürekten bir af diliyoruz. Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan Yaradan'a sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım bizi bize bırakıp şeytanın ve nefsimizin elinde oyuncak eyleme. Bizi Rızanı kazanıp, Cennette Cemalini görenlerden eyle. (Amin) Hayırlı Nurlu Cumalar…

3603849-5a6a585367be8434e538212a8f46b2b5-640x640.jpg

Allah’ım! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA. (amin) Hayırlı Nur’lu Cuma‘lar.

Sevdiklerinin Cumasını kutlamak isteyenler için her hafta sizin için en güzel Cuma mesajlarını derlemeye devam edeceğiz.