CHP Büyük Emekli Mitingi ne zaman nerede Özgür Özel açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin TBMM grup toplantısında yapmış olduğu açıklama ile büyük emekli mitingi ne zaman, nerede yapılacak açıkladı.
CHP Büyük Emekli Mitingi ne zaman nerede Özgür Özel açıkladı

31 Mart yerel seçimlerinde büyük zafer elde eden ve rakibi AK Parti'yi ilk kez geçmeyi başaran CHP'de olumlu bir rüzgar esmeye başlamıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel peş peşe yaptığı açıklamalar ve kritik ziyaretler ile dikkatleri üzerine toplamayı başarırken beklenen büyük emekli mitingi için tarih ve zaman açıklandı.

CHP BÜYÜK EMEKLİ TARİHİ AÇIKLANDI! EMEKLİ MİTİNGİ NEREDE, NE ZAMAN YAPILACAK?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı ikili görüşme ile büyük yankı uyandıran CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugünde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ikili görüşme gerçekleştirmişti. Yaklaşık 45 dakika süren ikili görüşmenin ardından liderler bir açıklama yapmamıştı.

CHP'nin TBMM'de gerçekleşen grup toplantısında kürsüye çıkan Özgür Özel önemli açıklamalarda bulunurken partisinin yapacağını açıkladı büyük emekli mitingi için tarih ve yeri açıkladı. Özgür Özel yapmış olduğu konuşmasında "İstanbul'da ortalama kira 23 bin lira, asgari ücret 17 bin lira. Bunun Avrupa'da bir örneği yok. Ortalama kiranın yarısından az emekli maaşı alan dünyada hiçbir ülke yok. Emeklimize ve emekçimize yapılan zulmün altını çiziyoruz. Geçen bayram İstanbulluların yüzde 70'i tatile gidemedi, memleketine gidemedi. Önümüz kurban... Bırakın kurban almayı Kayseri'ye otobüs bileti almanın maaşı aştığı bir süreçteyiz." diyerek 26 Mayıs tarihinde Ankara'da miting yapacaklarını duyurdu.

Böylelikle milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu büyük emekli mitingi için tarih ve yer kesinleşmiş oldu. Miting 26 Mayıs tarihinde Ankara'da yapılacak. Mitinge büyük bir katılım olması bekleniyor...