Buzağı desteği ne zaman yatırılacak? Buzağı desteği başvuruları

Buzağı desteği ne zaman başlayacak sorusunun cevabı için gözler tarım bakanlığı2na çevrildi. Tarım Bakanlığı başvurular kapsamında başvuranların hesaplarına 200 TL ile 1.150 TL arasında destek ödemesi yatıracak. Buzağı destek başvuruları ne zaman son?
Buzağı desteği ne zaman yatırılacak? Buzağı desteği başvuruları

2023 yılı 2. Dönem buzağı destek için başvurular hızla alınmaya devam ediliyor. Bunun üzerine gözler ödeme tarihlerine çevrilirken, vatandaşlar ödemelerin ne zaman yapılacağını ve son başvuruların ne zaman alınacağını merak ediyor.

BUZAĞI DESTEK ÖDEMESİ

Besicilere verilen destek ödemelerinin TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacağı ifade edildi. Buzağı destek ödemesi için başvuruların haziran ayına kadar devam edeceği açıklandı. 2. Dönem buzağı desteği başvuruları ne zaman sona erecek? Ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler haberimizde

Besicilerin yararlanabileceği buzağı destek başvuruları Ocak ayında 1. Dönem başvurularının 2. Dönem başvuruları başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ilgililerin hesaplarına yatırdığı buzağı destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağı merak edilirken, başvuru şartları da araştırma konusu olmaya devam ediyor.

BUZAĞI DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Buzağı destek ödemesi ne zaman yatacak? Sorusu merak konusu oldu. Konuya ilişkin Tarım Bakanlığı yaptığı açıklamasında 1’inci dönem süresi içerisinde başvurmayanlar, herhangi bir hak kaybına uğramadan 1 Nisan 2024 – 17 Haziran 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabilecek.

Bakanlık tarafından henüz destek ödemelerinin tarihine ilişkin bir açıklama gelmedi. Buzağı destekleme ödeme tarihleri açıklandığında sizlere bilgi veriyor olacağız.

BUZAĞI DESTEK ÖDEMESİ BAŞVURULARI

Başvuruda bulunmak isteyenler 2 gruba ayrılıyor. Üretici ve yetiştirici birliğine üye olanlar üyesi olduğu birliğe direkt olarak başvuru yapabilecek. Ancak birlik üyesi olmayan vatandaşlar ise İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerine başvuruda bulunabilecek. Ödemeler buzağı başına yapılacak olup, miktarlar değişkenlik gösterebilir.